logo
22365395 10155365866467025 8197537117745063938 nKjære alle nådesøsken! Nå nærmer det seg sommerstevnet, og jeg er spent på hva Herren vil bringe til oss gjennom sine vitner. Gleder meg til å se dere alle igjen! Vi har en stor Gud som har tatt på seg alt for vår skyld. Jeg er så utrolig takknemlig for at han frelste meg av bare nåde, og at han har bevart meg inn til i dag. Han har gitt meg en glede og fred som overgår all min forstand.

Jeg har hatt mange år borte fra møter og samfunnet med Guds folk. I ca. 12 år gikk jeg verken på møter eller stevner. Påskestevne 2017 var mitt første møte på veldig mange år. Gud kalte og dro meg tilbake i sin favn. Han slipper aldri sine barn men husker alltid på oss, selv om man kan føle seg på avstand er han alltid nær oss. Jeg takker for alle de som har bedt for meg i alle disse årene. Det viser hvor viktig det er at man husker på hverandre i bønn.

Det er så godt å vandre med Jesus i hverdagen og når vi er på møter. Vi er privilegerte som har fått høre denne forkynnelsen i mange år, og vi må huske på forkynnerne i blant oss. Vi har en mektig Gud som vil oss vel. Det er blitt så levende for meg at når man søker han først, så er han der alltid og hjelper oss. Jeg har selv opplevd dette; at Herren kommer aldri for sent, og når vi søker han først, så er han der.

Jeg fikk en tøff beskjed for noen måneder siden, og dette var veldig vanskelig for meg, men jeg fikk nåde av Gud til å legge alt på ham. En ny beskjed kom, og nå var alt i orden! Hvilken mektig Gud vi har! Husk å søke han først, så vil han hjelpe deg. Han kommer aldri for sent, og han har full kontroll! Hilser dere alle med salme 37 og vers 4 og 5. Jeg ser frem til sommerstevne på Oggetun 7. juli, men det viktigste av alt er å søke Gud hver dag og å grunne på ordet!

«Gled deg i Herren! Så skal han gi deg det ditt hjerte trakter etter. Sett din vei i Herrens hånd og stol på ham! Han skal gjøre det»

Vennlig hilsen Tommy Aulie